Во овој момент, на Македонски - Шпански Речник има голем број на 29,851 зборови во македонски како 364,051 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го7,279,587 / изрази , меѓу 38,582 денес.
Тагови: Македонски - Шпански речник,Македонски, Шпански , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Шпански преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на diccionario-inglesespanol.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0153 / 0.0100 (21)
Вратете се на почетокот