Në këtë moment, Fjalor Anglisht - Spanjisht ka një numër prej 29,851 fjalët në anglisht si 364,051 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 7,279,587 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 38,582 sot.
Tags: Fjalor Anglisht - Spanjisht, Anglisht, Spanjisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Anglisht, shërbimin e përkthimit Anglisht - Spanjisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga diccionario-inglesespanol.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0080 / 0.0024 (21)
Mbrapsht në krye